Om Thai Kokkeskole

Rungthiwa Chummongkhon (Fae)Mit navn er Rungthiwa Chummongkhon. i daglig tale (Fae)

Født i Thailand, kom til Danmark i 2008.

Haft min egen restaurant i Thailand. Har lavet mad med min mor siden Jeg var 5, som vi solgte på market i Nordthailand.

2017 Chef de cusine pre opening Waldorf Astoria Bangkok.

2016 executive chef på Kokkedal slot Copenhagen se mere her. Her kan ses en video af slottet.

2015 køkkenchef hos Restaurant Remouladen i Vejle. Remouladen er bla blevet kåret som Danmarks bedste frokostrestaurant af Den Danske Spiseguide. optaget i White Giude 2015.  I denne er optaget 330 restauranter.

2014 Køkkenchef hos Restaurant SkipperlyVejrø, En enestående kulinarisk oplevelse med eget økologisk landbrug og orangeri, farm til table, helikopterlandingsplads mv.

2014 Chef de Partie hos noma som har 2** Michelin stjerner. Under René Redzepi. kåret som bedste restaurant i verden i 2010, 2011, 2012. og igen  i 2014.

2014 Chef de Partie hos Restaurant Geranium som har 3 *** Michelin stjerner. Under verdens bedste kok Rasmus Kofoed. Winner of Bronze , silver, and gold bocuse d´or

2013 Afsluttede min kokke uddannnelse hos Kevin Fehling La Belle Epoque som er en 3 *** Michelin restaurant som ligger i Travemunde, Tyskland.
Kevin har pr 01 august 2015 flyttet til Hamburg  The Table.

Har arbejdet under Wassim Hallal Varna og Frederikshøj. 1 * Michelin  (kokkeelev)

Arbejdet på Kiin Kiin i København. (kokkeelev) Der er kun 2 thailandske restauranter med 1* i den franske Michelinguide. findes i københavn og New York.

Jeg tænker på mad 24/7 og har lavet denne hjemmeside så alle har mulighed for at lære at lave thaimad.

Kokkeelev hos Hotel & Brasserie Ferdinand. Der I 2009 blev udnævnt til årets brasserie i Danmark. Det var "Den danske spise guide" - også kaldet Gudme Raaschou spise guide - som der stod bag valget af Ferdinand som blev kårets som årets brasserie 2009. "Den danske Spise guide" er en kulinarisk guide til de bedste danske restauranter, og de mennesker, der driver dem.

Er med i Gastronomisk Undergrund i Aarhus.

Deltog i Børsenkokketalent 2011 og er med i Finalen i 2012.

Deltog til Ol i London med Visit Danmark for Food (Food Organistation of Denmark).

Temaet var Stop spild af mad.

Deltog i Jomfruhummerfestival på Læsø d 4 august 2012 som første deltager som kokkeelev.

Deltog med Thailand National Culinary Team der deltog i Erfurt Culinary Olympic Games
ErfurtTyskland fra 02 oktober de 2012 - 10 oktober, 2012

Thailand fik 4 guld og 1 sølvmedalje.

Finale deltager i børsen kokketalent 2012

Blev nr 3 til Aarhusmesterskaberne for kokkeelever 2012

Jeg har også opskriftsiden FedeOpskrifter.dk

Min blog kan ses her.

Lidt info om min pop up restaruant dag